Torti Tricolore se salsicciou a cuketou Recepty s masem

4 porce 25 min. malá

Torti Tricolore se salsicciou a cuketou
Torti Tricolore se salsicciou a cuketou

Ingredience

  • 400 g Torti Tricolore
  • 4 ks klobásky salsiccia
  • 1 cuketa
  • 250 ml smetany
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dcl bílého vína
  • parmezán
  • sůl, pepř

Postup

Salsiccia je klasická italská kořeněná klobása z telecího nebo vepřového masa, kterou koupíte v obchodech s italskými specialitami. Kdybyste ji nesehnali, fungují tyhle těstoviny stejně dobře s mletým telecím masem.

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Salsicciu zbavíme střívka a nakrájíme ji na půlkolečka. Cuketu nakrájenou na centimetrové kostičky dozlatova opečeme na olivovém oleji, přidáme najemno nasekaný česnek a salsicciu. Vše opečeme, zastříkneme vínem, provaříme a přidáme smetanu. Dochutíme solí a pepřem.

Do hotové směsi vhodíme těstoviny a promícháme. Podáváme sypané parmezánem.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty