Fusilli s bazalkou a parmezánem Vegetariánské recepty

4 porce 15 min. malá

Fusilli s bazalkou a parmezánem
Fusilli s bazalkou a parmezánem

Ingredience

  • 400 g Fusilli
  • 2 citrony
  • 100 g parmezánu
  • 100 ml kuřecího vývaru
  • 80 g másla
  • hrst čerstvé bazalky
  • sůl

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Citrony dobře omyjeme a ostrouháme z nich kůru. Pozor, jen vrchní žlutou část. Jinak by byly těstoviny hořké.

V pánvi si rozpustíme máslo, přidáme citronovou kůru a zalijeme kuřecím vývarem. Do takto připraveného základu vhodíme těstoviny, osolíme a prohřejeme. Nakonec přidáme nasekanou bazalku.

Podáváme s hoblinkami parmezánu.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty