CousCous s tomatovou salsou a tuňákem

Tahle kombinace s tuňákem potěší každý mlsný jazyk!

Kuskus připravíme podle návodu na obalu. Piniové oříšky opražíme na suché pánvi. Rajčata zbavíme středů se semínky, červenou cibuli oloupeme, chilli papričku rozpůlíme a očistíme od semínek, taktéž červenou papriku. Vše nakrájíme na kostičky a smícháme. Přidáme prolisovaný česnek, bazalku, koriandr, petržel, oříšky, špetku soli a pepř, šťávu z limetky a olivový olej. Rajčatovou salsu zlehka promícháme s kuskusem. Steaky z tuňáka opečeme na pánvi s trochou oleje, z každé strany asi minutu. Takto bude upečený tzv. RARE. Pokud tento způsob úpravy nemáte rádi, samozřejmě tuňáka necháte opékat o něco déle. CousCous s tomatovou salsou a tuňákem

Hlasujte:
Sdílejte: