Špagety s omáčkou Panzani Napoletana, pečenou dýní a slaninou – recept podle Jiřího Bolka

Delikátní spojení dýně s omáčkou Napoletana, pozvedne každý nedělní oběd.

Špagety uvaříme dle návodu na obalu. Dýni a slaninu nakrájíme na kostičky 1cm krát 1cm, dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme zázvor, olej a vše dobře promícháme. Tuto směs přendáme na plech s pečícím papírem a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů celsia cca na 10 minut. Omáčku Napoletana ohřejeme v pánvi, přidáme uvařené těstoviny a promícháme. Jednotlivé porce zdobíme na talíři pečenou dýní se slaninou a jarní cibulkou. Špagety s omáčkou Panzani Napoletana, pečenou dýní a slaninou – recept podle Jiřího Bolka

Hlasujte:
Sdílejte: