Kolínka se šalvějí a pancettou Recepty s masem

4 porce 20 min. střední

Kolínka se šalvějí a pancettou
Kolínka se šalvějí a pancettou

Ingredience

  • 320 g kolínek
  • 100 g pancetty
  • 150 ml smetany
  • 12 lístků šalvěje
  • 2 vejce
  • 3 lžíce strouhaného parmezánu
  • olivový olej
  • sůl, pepř

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V misce smícháme vejce s parmezánem, solí a pepřem. Do rozehřáté pánve nalijeme lžíci olivového oleje, vhodíme na kostičky nakrájenou pancettu a opečeme. Přidáme šalvěj, uvařená kolínka a zalijeme je směsí vajec s parmezánem. Asi deset vteřin mícháme na ohni, poté pánev odstavíme a domícháme mimo plamen do krémové konzistence.

Nakonec můžeme přidat hrst nasekané petržele.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty