Penne alla gorgonzola Vegetariánské recepty

4 porce 20 min. malá

Penne alla gorgonzola
Penne alla gorgonzola

Ingredience

  • 400 g Penne Rigate
  • 250 ml smetany
  • 150 g gorgonzoly
  • 2 stroužky česneku
  • hrst vlašských ořechů
  • olivový olej
  • plocholistá petržel
  • sůl, pepř

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na oleji si zpěníme na plátky nasekaný česnek, přidáme smetanu a gorgonzolu pokrájenou na menší kousky. Necháme provařit, dokud nám nevznikne hladká omáčka krémové konzistence. Přidáme vlašské ořechy a dochutíme solí a pepřem.

Do hotové omáčky vmícháme penne a prohřejeme. Při podávání posypeme nasekanou petrželkou.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty