Podobné recepty
S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!
4 porce 20 min. střední
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Připravíme si velkou pánev, slaninu nakrájíme na tenké nudličky a opečeme ji dokřupava na olivovém oleji. Trochu slaniny si necháme na straně.
Do misky dáme žloutky s nastrouhaným parmezánem a prošleháme vidličkou. Uvařené těstoviny vhodíme na pánev se slaninou, prohřejeme je a zalijeme směsí žloutků s parmezánem. Můžeme přihodit i špetku muškátového oříšku, dodá jídlu nádech exotiky. Dochutíme solí a pepřem. Asi deset vteřin mícháme na ohni, poté pánev odstavíme a domícháme mimo plamen do krémové konzistence. Kdybychom pánev neodstavili, žloutky by se nám srazily.
Na talíři pak těstoviny posypeme zbylou slaninou.