Qualità Oro

Panzani se věnuje hledání těch největších gurmánských požitků, a proto vybírá ty nejlepší suroviny, které dokážou při každodenním stolování navodit radostnou atmosféru a dobrou náladu.

Co odlišuje těstoviny Panzani?

Je to především výběr a směs několika odrůd tvrdé pšenice, která umožňuje dostát dokonalé textury těstovin Panzani, vysoce odolné proti převaření. To charakterizuje symbol Qualità Oro.

Všechno začíná u nejlepších surovin

V Panzani vyrábíme těstoviny ze 100% tvrdé pšenice (tzv. semolina) a díky třídicím strojům a laboratorním testům dokážeme vybrat jen ta nejlepší zrna, která musejí vyhovět našim přísným požadavkům na kvalitu, velikost, hustotu, barvu i pevnost.

Kvalita je pro společnost Panzani velký závazek, proto se rozhodla pracovat s rajčaty pěstovanými na poli, aby dodala svým omáčkám nezaměnitelnou vůni a chuť rajčat zrajících na slunci.
Smluvní zemědělci pečlivě vybírají vhodné odrůdy a rajčata sklízejí až když jsou dokonale zralá, v období od července do září. Omáčky procházejí tepelnou úpravou, jsou bez barviv a konzervačních látek.
Ve spojení s těstovinami Panzani je to záruka 100% chuti.

Svět Panzani

Sortiment Panzani nezahrnuje pouze těstoviny z kvalitních surovin, ale také chutné omáčky bez barviv a konzervačních látek.