Macaroni amatriciana Recepty s masem

4 porce 25 min. malá

Macaroni amatriciana
Macaroni amatriciana

Ingredience

  • 400 g Macaroni
  • 300 g guanciale – slanina
  • 400 g loupaných rajčat v plechovce
  • 2 dcl bílého vína
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 150 g ovčího sýra pecorino

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. V pánvi na oleji orestujeme na nudličky nakrájenou slaninu, zalijeme ji bílým vínem, přidáme rajčata, dochutíme solí a pepřem a vše podusíme.

Do hotové omáčky vmícháme těstoviny spolu s půlkou nastrouhaného sýra. Ten nám omáčku krásně zjemní a zatáhne. Zbytek nastrouhaného sýra si necháme na ozdobu při servírování.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty