Tagliatelle s lanýžem Vegetariánské recepty

4 porce 15 min. malá

Tagliatelle s lanýžem
Tagliatelle s lanýžem

Ingredience

  • 400 g Tagliatelle
  • 2 stroužky česneku
  • 250 ml smetany
  • 2 ks lanýže
  • lanýžový olej
  • parmezán
  • máslo

Postup

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi si rozpustíme máslo, na něm zpěníme česnek nasekaný na drobné kostičky, zalijeme smetanou a vše pomalu vaříme.

Mezitím si najemno nakrájíme jeden lanýž, přidáme ho ke smetaně a společně provaříme asi 2 minuty.

Takto připravenou směs smícháme s těstovinami. Na talíři posypeme parmezánem, zakápneme lanýžovým olejem a poklademe tenkými plátky lanýže.

Nejlepší lanýže jsou čerstvé, ty je ovšem někdy těžké koupit. Praktickou alternativou jsou lanýže v plechovce.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty