Podobné recepty
S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!
4 porce 70 min. střední
Hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Na pánvi si rozpustíme máslo, přidáme hrušky a posypeme 50 g cukru. Vše opékáme, dokud cukr nezkaramelizuje a hrušky nezískají krásně zlatou barvu.
Tvaroh, šlehačku, vejce, 100 g cukru, pudink a semínka z vanilkového lusku vyšleháme metlou dohladka. Podle chuti můžeme přidat i trochu rumu.
Do pekáčku nejprve nalijeme čtvrtinu tvarohové hmoty, na ni dáme 4 plátky lasagní a na ně polovinu hrušek. Postup opakujeme. Na konci bude vrstva lasagní přikrytá poslední čtvrtinou tvarohu. Zapékací misku přikryjeme alobalem a pečeme 30 minut na 180 °C. Poté alobal odstraníme a dopečeme dozlatova. Hotové lasagne pocukrujeme.