Fusilli s cuketou a gorgonzolovou omáčkou Vegetariánské recepty

4 porce 30 min. malá

Fusilli s cuketou a gorgonzolovou omáčkou
Fusilli s cuketou a gorgonzolovou omáčkou

Ingredience

  • 400 g fusilli
  • 120 g gorgonzoly
  • 2 cukety
  • 2 lžíce olivového oleje
  • trs
  • sůl
  • pepř

Postup

Těstoviny uvaříme dle návodu a ponecháme si z nich trochu vody. Na pánvi s olejem podusíme cuketu, osolíme, opepříme a přidáme 1,5 dl vody z těstovin. Přisypeme gorgonzolu, chvíli dusíme a vytvoříme tak báječnou smetanovou omáčkou.

Uvařené těstoviny nasypeme do omáčky, promícháme a přidáme nahrubo nakrájenou petrželku.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty