Torti tří barev s parmezánovou omáčkou a rukolou Vegetariánské recepty

4 porce 30 min. střední

Torti tří barev s parmezánovou omáčkou a rukolou
Torti tří barev s parmezánovou omáčkou a rukolou

Ingredience

  • 400 g torti těstovin
  • 50 g másla
  • 2 lžíce mouky
  • 400 ml nízkotučného mléka
  • 100 g nastrouhaného parmezánu
  • 4 stroužky česneku
  • 2 svazky rukoly
  • sůl
  • pepř

Postup

Uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu. V hrnci rozpusťte máslo, přidejte nakrájený česnek a krátce orestujte. Přidejte mouku a vytvořte jíšku. Přidejte mléko a důkladně rozmíchejte. Osolte a opepřete omáčku a nechte provařit.

Sundejte omáčku z ohně a smíchejte s nastrouhaným parmezánem, který dodá omáčce krásně hladkou strukturu. Přidejte uvařené těstoviny do omáčky a zamíchejte je i s rukolou. Dozdobte jednotlivé porce plátky parmezánu.

Produkty pro tento recept

Podobné recepty

S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!

Další recepty