Podobné recepty
S produkty Panzani vykouzlíte chutné pokrmy, kterými nadchnete svou rodinu či přátele. Podívejte se také na další podobné recepty!
4 porce 40 min. střední
Uvařte těstoviny podle instrukcí na obalu. Spařte rajčata ve vroucí vodě, nechte zchladnout a oloupejte. Rozčtvrťte rajčata, vyjměte semínka a nakrájejte na plátky.
Ve velké pánvi orestujte na oleji jatýrka s česnekem, cibulí a chilli papričkou pokrájenou na plátky. Přidejte koňak, nechte vyvařit a přidejte drcaná rajčata společně s vývarem. Přidejte do omáčky bobkový list, osolte, opepřete, přidejte cukr a nechte provařit na středním plameni okolo 10 minut. Přidejte smetanu, pokrájená rajčata a nahrubo nasekanou bazalku.
Vermicelli mohou být přidány do omáčky nebo podávány jako příloha. Jednotlivé porce dozdobte parmezánem.