Tagliatelle s chřestem a omáčkou 4 formaggi - recept podle Pavly Janků
Ideální rodinná večeře . . .
- 4 porce
- obtížnost malá
- 20' příprava
- 400g Tagliatelle
- 1 svazek zeleného chřestu
- 100g cherry rajčátek
- 2 stroužky česneku
- 50g másla
- 1ks Panzani omáčka 4 formaggi
- 1 svazek rukoly
- parmazán na posypání dle chuti
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím si připravíme chřest, který očistíme a krátce spaříme ve vroucí osolené vodě. V pánvi na másle necháme zesklovatět na plátky nakrájený česnek, přilijeme omáčku 4 formaggi, přidáme nakrájený chřest a vše prohřejeme. Takto hotovou omáčku prohodíme s horkými těstovinami. Jednotlivé porce zdobíme na talíři rukolou a půlkami cherry rajcátek. Nakonec posypeme parmazánem.