Recepty
Produkty
Svět Panzani
Rychlé recepty
Zdeňka Pohlreicha
K dostání také v knižní podobě
maso
ryby a mořské plody
sladké
vegetariánské
Torti carbonara
Kolínka se šalvějí a pancettou
Tagliatelle a la cardinale
Farfalle s rukolou
Spaghetti aglio olio peperoncino
Torti Tricolore se salsicciou a cuketou
Penne al fegatini
Fusilli s bazalkou a parmazánem
Rigatoni s kozím sýrem
Rigatoni s avokádovým pestem a sušenými rajčaty
Penne alla gorgonzola
Pipe Rigate s rukolovým pestem a supreme z kukuřičného kuřete
Serpentini s chorizem
Linguine s bazalkovým pestem, cuketou a cherry rajčátky
Macaroni s houbami a tymiánem
Macaroni amatriciana
Tagliatelle s lanýžem
Těstovinový salát s mladým špenátem a restovanou slaninou
Pikantní těstoviny quadrate
Thajský salát s Vermicelli
Lasagne s karamelizovanými hruškami a tvarohem
Zapečená kolínka s mákem a švestkami
CousCous s tomatovou salsou a tuňákem
CousCous tabbouleh
Zapečené Fettucine s krůtím masem, mozzarellou a cottage
Fusilli s gorgonzolovou omáčkou a cuketou
Torti s bazalkovým pestem a sušenými rajčaty
Špagety s kuřecím masem a citronovou šťávou
Farfalle s žampiony
Pečené serpentini s rajčatovou omáčkou a zeleninou
Torti tří barev s parmazánovou omáčkou a rukolou
Penne s králičím ragú na boloňský způsob
Vermicelli s kuřecími jatýrky a rajčatovou omáčkou
Spaghetti se cherry rajčaty a grilovaným lilkem
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat
Tagliatelle s chřestem a omáčkou 4 formaggi - recept podle Pavly Janků
Špagety s omáčkou Panzani Napoletana, pečenou dýní a slaninou – recept podle Jiřího Bolka