Moderní doba, moderní FLEKY NOVINKA

Fleky ze semolinové mouky.

Jejich neobvyklý, kosodélníkový tvar umožňuje velmi efektivní, moderní servírování jídel. Na českém trhu jsou to jedny z prvních fleků vyrobených výhradně ze semolinové mouky.

Naše nové fleky jsou spojením tradiční a moderní gastronomie, protože i ve střední Evropě jsou fleky v různých podobách součástí zdejší kuchyně již několik století, ovšem fleky Panzani, vyrobené z kvalitní výběrové semolinové mouky, splňují současné požadavky na lehkou, nutričně vyváženou stravu a na zdravou výživu. Navíc se díky semolinové mouce nelepí, takže na talíři budou vypadat vždy atraktivně a vy se už nemusíte obávat, že by se spekly nebo slepily v nevzhledný kus hmoty. 

S novými fleky si můžete vyzkoušet nejrůznější způsoby jejich přípravy a vychutnat si je vždy al dente. U nás nejčastější způsob přípravy – zapečené s uzeným masem nebo šunkofleky, můžete obohatit o další ingredience, jako jsou houby, zelí, zelenina a podobně. 

Fleky můžete také připravit s nejrůznějšími omáčkami, masem, rybami či mořskými plody. Své uplatnění najdou i ve studené kuchyni, třeba v těstovinových salátech. 

Více informací

Oblíbená klasika pro celou rodinu Semolinové těstoviny Panzani

Základní řada semolinových těstovin Panzani pro všechny milovníky dobrého jídla, ve svém charakteristickém bílém obalu, se již mnoho let těší všeobecné oblibě. 

Panzani je symbol spojení skvělé chuti a vynikající kvality těstovin, které nikdy nelepí.

Ale jste si opravdu jistí, že je připravujete jako praví Italové? 

O pojmu „al dente“ jste jistě slyšeli, znamená to „na skus. Bohužel řada lidí při vaření těstovin dělá velmi zásadní chybu a těstoviny vaří déle, než je doporučený čas pro "al dente". Tím se připravíte nejen o onen „al dente“ efekt, ale do jisté míry i o benefity semolinové mouky.

Čím déle těstoviny vaříte, tím více je zároveň bohužel znehodnocujete, těstoviny se tak stanou pouhou „výplní“ celého pokrmu. Vařit těstoviny "al dente" znamená, že si i všechny ostatní suroviny, které k těstovinám přidáte, uchovají svou charakteristickou chuť a strukturu a těstoviny nebudou jen pouhou přílohou.

Tedy všem vřele doporučujeme připravovat těstoviny Panzani "al dente", jelikož jenom tak si zachovají vyšší nutriční hodnotu, nižší glykemický index, tělo je tráví pomaleji a tím pádem také v těle výrazně nekolísá hladina cukru. Takže i relativně malá porce stačí pro dlouhodobější pocit sytosti. Navíc díky vyššímu obsahu minerálních látek a vlákniny tělo skutečně zasytí. 

Více informací

Selezione di Chef Prémiová řada semolinových vaječných těstovin

Objevte prémiové těstoviny Panzani Selezione di Chef. Jedinečné know-how pro domácí výrobní postup zaručují nadýchanější a vláčnější těstoviny, které chutí a vlastnostmi mohou směle konkurovat čerstvým těstovinám. Receptura s  čerstvými vejci propůjčuje těmto semolinovým těstovinám charakteristickou chuť. Jsou pevné na skus a přitom se vám rozplývají na jazyku.

Více informací

Produkty

Výrobky Panzani, ať už jsou to semolinové těstoviny, nebo rajčatové omáčky či pesta, se vyznačují prvotřídní kvalitou a lahodnou chutí.

Všechny produkty

Recepty

Nechte se inspirovat k přípravě chutných jídel podle tradičních i novátorských receptů. Dobrou chuť!

Všechny recepty

Panzani vaši rodinu stmelí

Těstoviny jsou láskou pro všechny členy rodiny. Jíme je při nejrůznějších příležitostech. Na některé si ani nevzpomeneme, jiné se nám vryjí do paměti navždy… třeba první rande. A není nad krásnější chvíle, než když se sejde celá rodina u prostřeného stolu.

Panzani nikdy nelepí, ale vaši rodinu stmelí.

Více o kvalitě

Svět Panzani

Sortiment Panzani nezahrnuje pouze těstoviny z kvalitních surovin, ale také chutné omáčky bez barviv a konzervačních látek.